Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

130.000 misbrugere
og deres pårørende svigtes
– af både regeringen og S/SF

Af Tonny Nielsen, kandidat og HB-medlem:

Vi har i Danmark 800.000 mennesker med et alkoholforbrug over sundhedsstyrelsens anbefalinger. 140.000 af disse menneskes alkoholforbrug er behandlingskrævende. Der er kun knap 10.000 i behandling! 130.000 svigtes!

En klar politisk prioritering hvor politikerne siger “vi ved at 130.000 mennesker har akut brug for hjælp – ikke blot […]

Ubehagelige langtidskonsekvenser ved skolebesparelser

Flere ensomme, depressive, psykisk syge og kriminelle

Af Tonny Nielsen, kandidat og HB-medlem:

Besparelserne på folkeskolerne og vores børn og unge får en lang række ubehagelige konsekvenser for børnene og for fremtidens samfund. 8 af 17 skoler skal lukke i Mariagerfjord Kommune.

Børnenes individuelle behov kan ikke imødekommes på store skoler med fx 1000 […]

Medmenneskelighed, respekt og anstændighed – Tak

Af Tonny Nielsen, kandidat og HB-medlem:

“Der er noget galt i Danmark, Dybbøl Mølle… bare tegnedrengen er i orden…”. Tønder-sagen og Brønderslev-sagen og behandlingen af de stakkels børn. Antallet af henvendelser til børne- og ungdomspsykiatrien er tredoblet de seneste 10 år! Stress en folkesygdom! Forhold for asylsøgere, offentligt ansatte, forhold på plejehjem og på bosteder […]

Ønske om opprioritering af psykiatrien

Indlæg på stiften.dk af HB-medlem Tonny Nielsen:

Når Karin skriver ind og beretter om, at hun er selvskadende selvmordstruet og maniodepressiv og ikke kan indlægges på grund af manglende ressourcer, så forstår jeg, hun stiller spørgsmål ved, hvad det er for en verden, vi lever i.

Jeg forstår ikke, at nogen politikere kan være så […]