Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Udmelding fra BUPL vækker glæde i CenterPartiet

Pressemeddelelse:

Et af CenterPartiets første politiske programmer efter stiftelsen i januar 2009 var ”Uddannelse – Lige muligheder for alle”. Blandt forslagene til en bedre folkeskole pegede CP allerede dengang på, at der til hver klasse bør knyttes en pædagog.

Derfor vækker det naturligvis glæde hos CenterPartiet, at BUPL nu melder ud, at organisationen bakker op om flere pædagoger i skoleklasserne.

– Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for BUPLs udmelding. Det vidner jo om, at vi i CenterPartiet er inde på det rette spor, når pædagogernes fagorganisation ønsker vores politik gennemført, udtaler CenterPartiets politiske næstformand Tonny Schultz Nielsen.

Bliver CenterPartiet repræsenteret i Folketinget efter næste valg, gennemfører CP gerne forslaget sammen med andre partier, der siden har peget på denne forbedring.

https://www.facebook.com/bupl.dk/posts/1051173684893899

Der er lukket for kommentarer.