Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

En ny begyndelse, tak!

Af landsformand Per Schultz-Knudsen:

Politikere, der kappes om at gøre de økonomiske forhold for samfundets svageste ringere, der kappes om at mistænkeliggøre årsagen til at nogle flygter fra bomber, død og lemlæstelse og søger tilflugt i Danmark, der kappes om at beskylde arbejdsløse for at være dovne, der kappes om at give skattelettelser til samfundets mest velbjærgede, og kappes om at svine og mistænkeliggøre hinanden. Er det sådanne politikere, vi fortjener i Danmark?

Står du også efter valget torsdag med en dårlig smag i munden? Havde du også svært ved at finde en kandidat, der var værdig til at få din stemme? Føler du dig også deprimeret over den valgkamp, som vi har været vidner til?

Så hjælp CenterPartiet (CP) med at få lov til at stille op til det næste folketingsvalg.

CP ønsker en ny begyndelse for danske politik! Vi vil være et seriøst alternativ til de gamle politiske partier – ikke blot et grønt alternativ, der alligevel accepterer de gamle partiers spilleregler.

CP ønsker et reelt folkestyre, hvor beslutninger træffes så tæt på de borgere, der berøres, og hvor borgerne sikres reel medbestemmelse på beslutninger – ikke blot bliver hørt, men også bliver lyttet til.

At CP er et seriøst parti, fremgår dels af de mange gennemarbejdede politiske programmer, som kan læses på www.centerpartiet.dk, dels af at CP efter langsigtet politisk arbejde sidste efteråret fik et samlet folketing til at stemme for et lovforslag, som CP havde taget initiativ til. Dermed blev CP det første parti, der har fået gennemført et lovforslag uden at være repræsenteret i Folketinget – og tilmed énstemmigt.

Loven betyder, at det snart bliver muligt at hjælpe et parti til at stille op til Folketinget uden at skulle aflevere sit cpr.nr., adresse og navn. Fremover kan du nøjes med at give partiet din mail-adresse, så vil du få tilsendt et link, hvor du med NemID kan udfylde en erklæring – og fortryder du, kan du til enhver tid annullere den på samme måde.

Du kan støtte CenterPartiet ved at sende en mail til [email protected]

Der er lukket for kommentarer.