Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Frihed

Tonny Nielsen
Af Tonny Nielsen, politisk næstformand:

Man skal læse meget, før brillerne falder af! Krista Ølgaard, KD, skriver den 1. august under overskriften “Norge kan være stolt”, at hun frygter forbud, mere kontrol, overvågning, for det kræver intet at forbyde, men det kræver alverden at sige: Vi vil friheden.

Aldrig har jeg været mere enig.
Du glemmer blot, at det var Kristendemokraternes stemme, der for nogle få uger siden var afgørende for vedtagelse af forbud, øget kontrol og overvågning ved de danske grænser.
Mange KD’er udtrykte stor tilfredshed med, at nu skulle der være vagt om de danske grænser, for man kunne jo aldrig vide, hvilke mennesker, vi fik lukket ind i Danmark.
Netop den retorik, du i dit læserbrev tager afstand fra.
CenterPartiet vil ikke lægge stemmer til noget sådant – fordi vi ikke nærer en sådan frygt for og mistillid til fremmede og fordi vi vil friheden, mindre kontrol og overvågning – også for andre end os selv og også når ordene skal omsættes til politisk handling.

Norge vil friheden og demokratiet. Jeg var stolt på mine norske venners vegne, men jeg er ikke stolt af Danmark og slet ikke af den nuværende regering og dens støttepartier.

Der er lukket for kommentarer.