Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

CenterPartiet hilser valget velkomment

Pressemeddelelse:


Selv om det bliver uden CenterPartiets deltagelse, hilser CP’s landsformand Per Schultz-Knudsen det velkomment, at statsminister Lars Løkke Rasmussen endelig har udskrevet valg:

“Den politiske debat sommeren over har været uudholdelig, og har så absolut ikke bidraget til at mindske politikerleden i den brede befolkning.

Nu kan vi forhåbentligt få renset luften og komme til at diskutere samfundsudvikling i stedet for skræmmekampagner om, hvordan det bliver, hvis “de” får magten.

Forhåbentligt vil andre end centerpartister efter d. 15. september være med til konstruktivt at drøfte visioner for det danske samfund, og hvordan vi sikrer alle lige muligheder.”

Der er lukket for kommentarer.