Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

CenterPartiet bakker op om #Lolland-FalsterLovestorm

Pressemeddelelse i forbindelse med initiativet #Lolland-FalsterLovestorm:

CenterPartiet bakker op om #Lolland-FalsterLovestorm!

– Vi synes, det er helt fantastisk at se, hvordan Lolland-Falsters befolkning står sammen og på forbilledlig positiv vis gennem deres engagement og stærke fællesskab formår at fremvise en masse gode og positive sider af deres egn til rigtig mange mennesker i Danmark. Imponerende, konstaterer CenterPartiets polotiske næstformand, Tonny Nielsen, og fortsætter:

– Vi bakker dem op, fordi de gentagne gange er blevet behandlet uretfærdigt af medier og politikere.

– Vi bakker dem op, fordi de ikke bare lader sig kyse og tale ned, men i fællesskab og på en sober måde står op mod uretfærdighed og forsvare deres stolthed og værdighed.

– Det er alt sammen lige i CenterPartiets ånd, og vi vil bakke op om borgernes initiativ, engagement, fællesskab og virkelyst og fra politisk hold bidrage til at skabe optimale rammer for trivsel og udvikling i alle dele af landet – både i store byer, øer, landsbyer og landdistrikter.

Danmark skal hænge sammen, og lokalsamfund skal blomstre!

De KÆRLIGSTE hilsener

CenterPartiet
Det fælles bedste

Der er lukket for kommentarer.