Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

CenterPartiet nu i Nordjylland

Pressemeddelelse:
CenterPartiet fortsætter sin vækst. Torsdag d. 17. februar fik partiet således sin første regionale partiorganisation, “CenterPartiet – Civilt forum Nordjylland”, der blev stiftet i forbindelse med et orienteringsmøde i Huset i Aalborg.

“Det var en rigtig god måde at fejre 25 månedsdagen for partiets stiftelse, 17. januar 2009,” konstaterer den organisatoriske landsformand,
Per Schultz-Knudsen, der deltog i orienteringsmødet.

Det danske CenterPartiet blev stiftet efter inspiration fra de nordiske centerpartier, særlig i Norge og Sverige, men også Finland, hvor Centerpartiet i mange år har haft præsident-posten. I øjeblikket er både det norske og det svenske centerparti medlem af regeringen.

“Vi har lige fra stiftelsen lagt en langsigtet udviklingsplan, som det hidtil er lykkedes os at følge som planlagt. 2011 bliver året, hvor vi etablerer lokale partiorganisationer – først i storkredsene og siden i kommunerne. Samtidig med, at vi fortsætter med udviklingen af vores politik,” fortsætter den organisatorisk landsformand.

På den stiftende generalforsamling blev der valgt en bestyrelse med Tonny Nielsen, Oue ved Hobro, som formand, mens Rikke Nørgaard, Aalborg, vil repræsentere “CenterPartiet – Civilt forum Nordjylland” i partiets hovedbestyrelse.

Tonny Nielsen var medlem af etableringsgruppen bag CenterPartiet, og deltog i efteråret 2009 som kandidat i kommunal- og regionsrådsvalget i Nordjylland, hvor han siden har taget aktiv del i den politiske debat.

Der er lukket for kommentarer.