Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Lokallisternes parti

Af Per Schultz-Knudsen, byrådskandidat, Randers:

Politiske kommentatorer har givet CenterPartiet tilnavnet “Lokallisternes Parti”, fordi vi med vores politik vægter udviklingen i lokalområderne i lige så høj grad, som lokallisterne har gjort – men i modsætning til en lokalliste fokuserer vi ikke på et enkelt lokalområde frem for andre, men derimod ønsker vi i samarbejde med de lokale borgere at skabe gode forudsætninger for udvikling i alle områder af kommunen.

For CenterPartiet er det nemlig vigtigt, at vi som borgere får afgørende indflydelse på udviklingen i vort lokalområde.

Derfor ønsker vi, at beslutningerne skal træffes så tæt på den enkelte borger som muligt. Lokal- eller bydelsråd sammen med borgerforeninger og andre lokale foreninger skal have udvidet mulighed for at træffe beslutninger om udviklingen i deres lokalområde – og, hvor det er nødvendigt at inddrage byrådet eller regionsråd, komme med indstillinger hertil.

I det hele taget ønsker vi at sætte den enkelte borger og vedkommendes muligheder for at udvikle sig i centrum for alle beslutninger, således at Randers Kommune bliver til et sted, hvor den enkelte borger har mulighed for at skabe sig et godt liv for sig selv og sin familie.

Det skal gælde fra vugge til grav.
I stedet for mursten eller kunstværker vil CenterPartiet investere i mennesker. Der skal således være det nødvendige antal pædagoger og social- og sundhedsassistenter i institutionerne, så både børn, unge og ældre kan få den nødvendige støtte.

I CenterPartiet er omsorg, frihed og fællesskab vigtige ord.
Vi bygger ikke luftkasteller eller giver tomme løfter – og vi er ingens skødehund, som andre partier har vist sig at være.

For os handler politik ikke om magt og prestige, men om din og min hverdag.

Der er lukket for kommentarer.