Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Hilsen til Senterpartiets landsmøde

Hilsen til landsmødet i Senterpartiet i Norge i weekenden 20.-22. marts 2015:

CenterPartiet i Danmark sender sine varmeste hilsner til Senterpartiets landsmøde. Der er mere end nogensinde behov for de nordiske centerpartier. I alle nordiske lande ser vi i dag en øget tendens til centralisering, flere og flere sammenlægninger til større enheder, både offentligt og […]

Demokraterne slutter sig til CenterPartiet

Pressemeddelelse: På et ekstraordinært landsmøde har partiet Demokraterne, der i sin tid bl.a. blev stiftet af tidligere folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen, vedtaget at slutte sig til ”CenterPartiet – Det fælles bedste”.

– Vi byder medlemmerne af Demokraterne velkomne i CenterPartiet, og har sikret, at de også vil være repræsenteret i partiets hovedbestyrelse, siger CenterPartiets landsformand, […]

Vi må stå sammen

Af Per Schultz-Knudsen, CenterPartiet Randers, Velfærdslisten

Efter flere års nedskæringer er forholdene for børn, unge, ældre, handikappede og socialt udsatte i Randers Kommune så ringe, at alle, der ønsker en anden udvikling, er nødt til at stå sammen.

Uanset om man kalder sig socialist, personalist eller liberalist.

I stedet for at sprede kræfterne på […]

Klimakrise gør ikke atomkraften grøn

Af Søren Bülow, næstformand i CenterPartiet:

Danskerne går pludselig ind for a-kraft, hvis man skal tro en nylig meningsmåling.

Det skal vel ses i sammenhæng med den aktuelle klimakrise, hvor CO2-problemet er blevet gjort så tydeligt, at den ellers ikke særligt elskede a-kraft pludselig ser grøn ud.

Men der er ikke noget i klimakrisen, der […]

Er grænsekontrol vigtigere end miljøet?

Af landsformand Per Schultz-Knudsen:

Er grænsekontrol virkelig vigtigere for den danske regering end miljøet? Det må være konklusionen af Finansloven for 2010.

Når man løber finanslovsforslaget igennem springer det i øjnene, at der kun afsættes 139 millioner kroner til miljøområdet herunder en handlingsplan for kemikalieindsatsen og fremme af miljøteknologi, mens der afsættes 149 millioner kroner […]