Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

CenterPartiet støtter kampen mod madordningen

Tonny NielsenAf Tonny Nielsen, HB-medlem:

Erik Særkjær, Favrskov Kommune, har startet en underskrift indsamling mod madordningen. På gruppen “Madordning Nej Tak” vil han samle alle de facebookgrupper, der omhandler den tvungne madordning i vores børns institutioner, således at vi kan få samlet kræfter og kan få råbt så højt, at politikerne på Christiansborg bliver nød til at lytte.

CenterPartiet hilser initiativer i kampen imod den obligatoriske madordning velkomne, og følger også i denne sag vores ord op med handling, idet mange centerpartister allerede har skrevet under. Vi ønsker et nærdemokrati, hvor medborgerne har reel indflydelse på egen hverdag. Vi ønsker at skabe dialog og lytte til gode argumenter. Vi ønsker rammestyring og mindre detailstyring. Vi vil lægge sådanne beslutninger ud i lokalsamfundene frem for, som det er tilfældet her, at gøre det fra centralt hold og lade det gælde alle uden anerkendelse af, at vi alle er forskellige, eller skelen til lokale forhold, den massive modstand eller gode argumenter.

Via underskrifterne og læserbreve tilkendegiver vi vores modstand mod den tvungne madordning. Der er sendt tusindvis af forældreunderskrifter mod ordningen! Jo flere og mere vi stritter imod, jo mere synlige bliver vi, og jo sværere bliver det at tie sagen ihjel, og jo sværere bliver vi forældre at tromle hen over.

Jeg håber, at alle dem, der er imod madordningen, vil følge trop, skrive under på Facebook eller påhttp://onlineunderskrift.dk/Vis/Skriv%20Under/NEJTAK ,
og at I, der har mod på det, mulighed, tid og lyst, vil give jeres mening til kende fx via medierne.

Der er lukket for kommentarer.