Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Ungdommen nu til dags…

Tonny NielsenAf Tonny Nielsen, kandidat og HB-medlem:

Nej, der kommer ikke en svada om, hvor dovne de unge er, hvilken ligegyldighed og mangel på respekt de udviser overfor samfundet, efterfulgt af lange beretninger om, at dengang jeg var i deres alder, der var der meget mere engagement og respekt for samfundets normer og andre mennesker…

Nej, for det ville ikke holde en meter…

Da jeg under efterårets kommunal-valgkamp var til paneldebat på Mariagerfjord Gymnasium, fornemmede jeg straks, at disse unge var meget engagerede og politisk bevidste. Spørgelysten var stor, og det var tydeligt, at de unge var velorienterede såvel i lands- som lokalpolitiske spørgsmål.

De unge på Mariagerfjord Gymnasium viser gang på gang, at de er meget engagerede i og bevidste om det samfund, vi lever i. Eksempelvis da de som reaktion på jordskælvskatastrofen på Haiti straks fik samlet lokale kunstnere til et stort støttearrangement, hvor overskuddet gik til ofre for katastrofen på Haiti.

Ifølge Nordjyske har de nu arbejdet så meget med klima og grøn energi, at de som det første gymnasium i landet får et “Grønt flag”. Det grønne flag bliver hejst onsdag, og herfra må gymnasiet hejse det et år frem.

Udover at have arbejdet med klima og grøn energi som temaer i klasseundervisningen har gymnasiet også deltaget i et pilotprojekt om udvikling af grønt flag – grøn skole.

Nej, vi skal ikke komme og beklage os over ungdommen nu til dags. Tværtimod.
Lad os glemme alle fordomme og i stedet lytte til disse unge og give dem optimale muligheder for at føre deres drømme og visioner ud i livet. De ser mulighederne i samfundet og griber dem.
Jo ungdommen i Mariagerfjord Kommune er en ungdom, som går forrest med gode eksempler. Det kan vi og mange unge andre steder lade sig inspirere af – de ved, de kan gøre en forskel i samfundet, og de fører det ud i livet og GØR DET.
Politisk engagement, miljøbevidsthed og medmenneskelighed er altså blandt deres mange styrker… det lover godt for fremtiden… for de unges egen, for kommunens og det danske samfunds fremtid – især hvis vi lader os inspirere og også selv prøver at gøre en positiv forskel og bakker de unge op.

I gør det forbilledlig flot.
I kan bestemt være stolte af jer selv.

Der er lukket for kommentarer.