Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Demokratisk valg?

Af politisk næstformand Tonny Nielsen:

Så blev der udskrevet valg til Folketinget. Jeg kan konstatere, at systemet til indsamling af digitale vælgererklæringer, som blev lovet kunne tages i brug pr. januar 2015, og som rent teknisk fungere, endnu ikke er stillet til rådighed for partierne udenfor Folketinget, hvorfor flere af disse partier nu ikke får mulighed for at stille op til folketingsvalget!

CenterPartiet har ellers stået fader til lovforslaget om digitale vælgererklæringer der blev vedtaget med bredt flertal i Folketinget og CenterPartiet har afprøver systemet i praksis. Systemet eksisterer og virker, men vi har som før omtalt ikke fået adgang til at bruge systemet til formålet – nemlig at indsamle vælgererklæringer så vi kan stille op til Folketingsvalget!

Om vi har et demokratisk problem vil jeg lade andre afgøre…

Der er lukket for kommentarer.