Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Kategorier

Arkiv

Firkløveren – omsorg og miljø

For CP er menneskelig omsorg og et rent miljø centrale begreber.
Derfor er firkløveren en central del af CP's logo - ligesom den er for de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området.

Om CP's logo og design

Et levende og åbent fællesskab

CenterPartiet er et parti, der tør tage ansvar og gennemføre samfundsforandringer.

Men det er også et parti, som er et levende og åbent fællesskab, der giver muligheder og redskaber for mennesker til at udvikle sig.

Et moderne parti bør være link mellem offentlige beslutningstagere og engagerede medborgere.

Centerpartiet opbygget om politik,
ikke personer

Pressemeddelelse:

– Centerpartiet er ikke opbygget omkring enkeltpersoner, men derimod omkring en politisk ideologi. At Bodil Kornbek og Mogens Nørgård ikke finder, at de har kræfterne til at deltage i stiftelsen af et nyt værdiorienteret midterparti, som ellers langt hen ad vejen vil føre netop den politik, som de hidtil har stået for, får derfor ingen betydning for Centerpartiets fremtid, konstaterer en af initiativtagerne til Centerpartiet, Per Schultz-Knudsen.

Han udtrykker dog samtidig forundring over, at de to tidligere KD-ledere har valgt at melde sig ind i Socialdemokratiet:

– For kun godt en uge siden stod Bodil Kornbek på KD’s talerstol og konstaterede, at der er brug for et værdiorienteret midterparti som aldrig før, og at ”den røde blok” ikke var et reelt alternativ til regeringens asociale velfærdspolitik, idet SF og S kører en ”alt til alle”-linje, som slet ikke prioriterer, men til stadighed forlanger, flere offentlige tilbud, services og ydelser – endda støbt i beton som velfærdsrettigheder.

– Det er jeg helt enig med hende i, og derfor ønsker Centerpartiet også en omfordeling af velfærdsydelserne, således at der fx ikke udbetales lige mange børnepenge pr. barn til børnefamilier med en millionindtægt og til enlige forsørgere, der må gå i genbrugsforretninger for at købe ”nyt” tøj til sit barn. Centerpartiet vil have viljen til at prioritere og omrokere velfærdsydelserne, så de målrettes mod de personer, der har mest brug for dem, og hvor de kan gøre en reel forskel, fastslår Per Schultz-Knudsen, der har inviteret alle, der har vist interesse for stiftelsen af Centerpartiet til et forberedende møde i næste weekend.

Centerpartiet har nu få etableret en hjemmeside, der kan nås via adressen www.centerpartiet.dk.

Der er lukket for kommentarer.